Home

KWEKERIJ


Onze biologische kwekerij is een verzamelplaats van zeer uiteenlopende soorten bomen, heesters en vaste planten. Op onze kwekerij in Bennekom vindt u zowel jonge zaailingen als bomen van 50 jaar oud. Dit geeft een mooie diversiteit aan producten, zowel in soort als in leeftijd.
Ook betekent dit, dat we veel verschillende werkzaamheden uitvoeren. Van het verzamelen van zaad tot het rooien van een boom van 12 meter, en van het enten van een fruitboom tot het wegbrengen van vaste planten.


Wie doen dat?
Onze biologische kwekerij is ook een verzamelplaats van mensen. Wij kweken voor u met twee vaste werknemers als basis, een aantal mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, stagelopers en gemotiveerde, gezellige vrijwilligers.


Voor wie?
Dependens kweekt zowel voor de professionele markt als de particulier. Dat betekent letterlijk dat we klanten hebben die 10.000 planten bestellen maar ook dat we mensen op de kwekerij krijgen die één plantje van 2 euro kopen. Allemaal zijn ze welkom. We hebben kennis van planten en kunnen zowel de hobbyist als de vakman helpen met het realiseren van hun groenproject.

NIEUWS

vakantie weer voorbij
Zoals voor zovele, is de vakantie voor ons ook...
Openingstijden tijdens de vakantie
Openingstijden tijdens de vakantie
Tijdens de vakantietijd zijn wij van maandag to...