NIEUWS


vakantie weer voorbij
Geschreven op 14 september 2017
Zoals voor zovele, is de vakantie voor ons ook weer voorbij. Wij zijn nu weer gewoon geopend van maandag tot en vrijdag van 8 tot 5 zaterdag van 9 tot 4


Openingstijden tijdens de vakantie
Openingstijden tijdens de vakantie
Geschreven op 19 juli 2017
Tijdens de vakantietijd zijn wij van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur geopend. U bent van harte welkom.
Openingstijden tijdens de vakantie
Gratis tuinplan
Geschreven op 11 januari 2017
Wij gaan het nieuwe jaar goed van start. Weet u niet, welke plant waar moet ? Wilt u een doorbloeiende border ? Weet u niet, hoe u uw tuin in moet planten ? Wij helpen u gratis een beplantingsplan te maken. We gaan er dan vanuit, dat u uw planten bij ons koopt.
Tuinmarkt Bennekom
Duurzame Tuinmarkt Bennekom
Geschreven op 11 januari 2017
Zet het alvast in uw agenda. Dv. 26 mei 2018 is er bij ons op de kwekerij in samenwerking met Groei en Bloei Ede een duurzame tuinmarkt. Op deze markt is alles te vinden voor een duurzame, levende tuin, zoals een breed sortiment planten, gereedschap, kennis over gezonde b....
Tijd voor planten
Tijd voor planten
Geschreven op 31 augustus 2016
De meeste vakanties zitten er weer op. We zijn volop aan het vaste planten scheuren. Het is nu een geweldige tijd, om uw tuin te reorganiseren of aan te vullen. De planten, die nu worden gepoot, gaan nog heerlijk wortelen, voor de winter.

Joey brengt theorie in praktijk
Joey brengt theorie in praktijk
Geschreven op 5 april 2016
Vroeg in de morgen samen met Ad van Ketel op weg naar Kweekerij Dependens in Bennekom, om beplanting op te halen voor de eerste tuinaanleg van 2016. Daar aangekomen kregen we van Jan Huiberts direct een rondleiding over de kwekerij.