Klim- en klauterbomen

Kwekerij Boom Linde

Ben je op zoek naar een speciale en unieke toevoeging voor je tuin waar je (klein-)kinderen urenlang plezier aan kunnen beleven? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je!

Onze biologische klim- en klauterbomen zijn namelijk niet alleen een prachtige aanwinst voor je tuin, maar ook een uitdagend speelobject voor je kinderen. Met 2 bomen kun je eventueel een heerlijke hangmat ophangen en samen met je kinderen genieten van de natuur.

Grote biologische boom gereed maken voor transport

Wij hebben de bomen al zo'n 15 jaar verzorgd en je kunt nu de boom kopen die je altijd al had willen hebben. Onze bomen zijn 15 tot 20 jaar oud, met een dikke stam (doorsnede 15 cm), een grote kluit en ze hebben een hoogte van 6-10 meter. 

Wij bieden drie verschillende soorten bomen aan: de Linde, de Eik en de Esdoorn. De prijs van deze bomen ligt tussen de € 1000,- en 1500,-. Dit is exclusief transportkosten, waar wij overigens wel zorg voor kunnen dragen. 

Kwekerij boom Beuk

Kies vandaag nog voor een van onze biologische klim- en klauterbomen en geef uw kinderen een onvergetelijke ervaring in je eigen tuin. Natuurlijk mogen opa's en oma's ook meeklimmen! Wij kijken ernaar uit om van  je te horen.

Neem gerust contact met ons op